Dodatne informacije (17/1/2021): PUBG Battlegrounds je dobro krenuo u free-to-play modelu. U par dana došli su do skoro 700 tisuća igrača istovremeno na Steamu. Toliko puno nisu imali još od travnja 2010. godine. Uz te brojke su trenutno treća najigranija igra na Steamu.

Dodatne informacije (12/1/2021): PUBG Battlegrounds je prešao na free-to-play model. A povodom toga došao je novi launch trailer. Tavom protiv metka kako bi došli do piletine za večeru.

Originalna vijest (15/12/2021): PUBG: Battlegrounds će od 12. siječnja iduće godine otići u free-to-play model, za razliku od dosadašnjih 30 eura koliko igra košta.

Izdavač Krafton je to najavio za vrijeme The Game Awards showa. I to će se dogoditi na svim platformama – PC, PlayStation i Xbox. Dio razloga za ovo je u padu broja igrača. Ako pogledate Steam brojke, PUBG: Battleground je trenutno treća najigranija igra u ovom trenutku, sa preko 300 tisuća aktivnih igrača istovremeno. No to je samo desetina što su imali u prosincu 2017. godine, godine kada je igra izašla. Dok su zadnji puta preko milijun imali u siječnju 2019. godine.

Ako se odlučite zaigrati besplatno neće vam svi modovi biti na raspolaganju. Ranked i custom će postati dostupni ako kupite Battlegrounds Plus po cijeni od 12,99 dolara. Uz dva navedena moda dobit ćete još neke dodatne stvari, pretpostavljam kozmetiku. Svi oni koji su igru kupili će ovo dobiti automatski, bez ikakve nadoplate.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.