Crystal Dynamics je najavio kako rade na novoj Tomb Raider igri, prilikom Unreal Engine 5 prezentacije. Što ujedno znači kako će upravo taj engine pogoniti igru.

I to je sve što znamo. Službene informacije iz studija su bile standardnog tipa, kako je ovo novo poglavlje, kako će moći puno više nego prije i kako ciljaju na visoku kvalitetu igre. Time će se studio vratiti serijalu nakon što su 2015. godine izdali Rise of the Tomb Raider. Potpisali su prvi i drugi nastavak moderne Tomb Raider trilogije, prije nego je treći preuzeo Eidos Montreal. A Crystal Dynamics se prebacio na Marvel’s Avengers, gdje ova najava jako govori o budućnosti te igre.

Crystal Dynamics radio još na novoj Perfekt Dark igri, uz relativno svježe osnovan Microsoftov studio The Initiative. To vjerojatno znači kako Tomb Raider u najboljem slučaju može izaći krajem iduće godine. Premda je puno realnija opcija 2024. godina, ili nešto kasnije. Hoće li to biti nastavak na trilogiju ili neka potpuno nova priča? Za sada nije poznato.


One thought on “Radi se na novoj Tomb Raider igri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.