Iza nas je tjedan u kojem smo saznali koji je trenutno najbolji Rainbow Six Siege tim – Penta Sports. No to nije jedino što smo saznali, Ubisoft nam je dao neke zanimljive informacije vezane za budućnost igre.

Krajem prošle godine pisao sam o 25 milijuna igrača koje je igra dosegnula, sada je ta brojka na 27 milijuna. Vidimo i graf koji pokazuje kontinuirani rast, uz velike skokove kada dođe novi update, te privremeni pad dok se čeka idući. Uz sve to Rainbow Six Siege postao je jedna od najpopularnijih igra koje Ubisoft ima. A kako ne bi bilo upitnika oko budućnosti igre i daljnjem razvoju iste, kazali su nešto o tome što nas očekuje. I to je vrlo pozitivno.

‘Već smo nekoliko puta kazali kako je naša vizija igre dostaviti 100 operatera u nju,’ kazao je Alexandre Remy, direktor branda, prije nego je nastavio. ‘Danas imamo 36 operatera, Year 3 dostavit će još osam novih. Tih 100 je simbol dugovječnosti koju želimo za igru. Prilično jasno ćemo kazati – ne planiramo nastavak. Bit ćemo tu idućih 10 godina. Očekujte kako će Rainbow Six biti u vašem životu još neko vrijeme.’

To nas ne treba čuditi, pogotovo kako je ovih dana trend imati igru kao uslugu. Rainbow Six Siege je nakon prilično slabog starta to postao. Još su kazali kako će ubrzo količina sadržaja nakon izlaska igre biti veća nego što je bila u baznoj igri, kako će biti nekih promjena oko toga kako i kada se operateri otključavaju. A jedna od stvari koja će utjecati na esport komponentu bit će zasigurno najavljena pick ban faza.

A ako vas zanima kako je turnir izgledao, ispod vam je kompletan video.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.