THQ Nordic je objavio kako Red Faction Guerilla remaster – ili kako su ga pametno nazvali Re-Mars-tered Edition – dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One 3. srpnja ove godine.

Igra iz 2009. godine, open world shooter koji je bio poznat po tome što se okoliš može razrušiti, doći će s poboljšanom grafikom, prepravljenim teksturama, boljim sjenama i osvjetljenjem i još ponečim.

PC verzija će imati prirodnu 4K podršku te još neke zgodne detalje, Xbox One će podržati 60 fps pri 900p, dok će Xbox One X korisnici moći izabrati hoće li 60fpsa na 1800p ili 30fps na 4k. PlayStation 4 korisnici će imati 60fps na 1080p, a Pro korisnici izbor 60fps na 1500p ili 30fps na 4k.

Dobra vijest za sve PC korisnike je ta da ako imate Red Faction Guerrilla na Steamu ćete dobiti Re-Mars-teres Edition na svoj račun potpuno besplatno, na dan izlaska igre.

Guerilla je treća od četiri igre u Red Faction serijalu, bit će zanimljivo vidjeti znači li sve ovo kako bi ubrzo mogli dobiti i kompletno novi naslov unutar serijala?


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.