Capcom je objavio kako je njihov nedavno izašli Resident Evil 2 plasiran u četiri milijuna primjeraka. I to svega nekoliko tjedana nakon što su javili da je ta brojka 3 milijuna. To pokazuje kako igra ima prilično dobar rast u prvim tjednima, premda treba napomenuti kako govorimo o brojci digitalno prodanih plus onih isporučenih dućanima.

Uz ovakve brojke Resident Evil serijal dosegnuo je 90 milijuna prodanih primjeraka, i sve je bliže magičnoj brojci od 100 milijuna, koju je premašilo svega nekoliko serijala. Mnogi od njih japanski. Serijal se nada kako će ubrzo ući u spomenuti klub kojeg predvodit Mario (koji uključuje sve Mario igre) koje je već na pola puta prema milijardi prodanih primjeraka.

Resident Evil 2 izašao je 1998. godine, iste one koja se često spominje kao najbolja u povijesti video igri. Tada je napravio značajne stvari, a ove godine je igra dobila svoju remateriranu verziju. Ali to nije bila samo verzija koja je mrvicu poboljšala grafiku, nego su napravili maltene novu modernu igru.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.