Dodatne informacije (25. travanj 2022.): Saints Row predstavio je opcije koje ćemo imati u kreaciji lika kada igra dođe za PC, PlayStation i Xbox 23. kolovoza ove godine. Zapravo nešto ranije, pošto će kreacija lika doći prije samog izlaska igre.

Najbolji način za opisati sve to je – totalna ludost. Količina opcija je ogromna pa ćete imati priliku napraviti sve što poželite. Asimetrična lica? Može. Čovjeka kojem je koža od zlata, a pri tome ima vampirske zube? Naravno. Mršav ili debeo, gol ili u nekoj suludoj odjevnoj kombinacije? Sve to će biti dostupno kako bi se ‘mogli maksimalno izraziti’.

A onda sve to možete napraviti za svoja oružja i vozila. Jer, zašto ne? Ako se već ide sa ludostima, neka se ide do kraja. Nešto što je prilično proslavilo Saints Row. Mišljenja sam kako je ovo puno bolje predstavilo vibru igre nego prvi trailer.

Originalna vijest (18. travanj 2022.): Volition i Deep Silver su najavili kako ćemo ovaj tjedan dobiti novi prikaz za njihovu nadolazeću igru Saints Row. To će se dogoditi 20. travnja ove godine, u 21:00 po našem vremenu, na Twitchu i YouTubu.

Očekuje nas novi trailer, pokoji intervju i pogled na to kako će neke opcije koji će definirati vašeg lika izgledati. Kao i pogled na pojedina oružja koja će biti dostupna u igri. Show će voditi glumica Mica Burton, a tko je ona točno, to vam ne mogu kazati jer nisam upoznat s njenim radom.

Saints Row je na rasporedu 23. kolovoza ove godine. Dojma sam da će ova prezentacija biti prilično važna, pošto prva nije baš najbolje prošla u javnosti. Postojao je dojam da se serijal odmiče od stvari koje su ga učinile popularnim. Neki će čak kazati da im treba heroj kako bi ga vratio na prave staze.

Meni se prvi predstavljeni trailer, koji je došao prije osam mjeseci, nije svidio kada sam ga prvi puta vidio, ali svaki idući puta kada bi se pojavio, najčešće kao reklama, nekako mi se činilo da bi igra mogla biti zanimljiva.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.