Dodatne informacije (24/5): Evo detalja za The Hungering Deep, ekspanziju za Sea of Thieves.

Dolazi nam limitirani događaj fokusiran na kampanju, u njemu ćemo ići na zaboravljene otoke, slagati fragment priče koju je Merrick ispričao kako bi našli to drveno čudoviše, ako uspijem u tome onda se možemo priključiti lovu na isto, a ako i to uspijemo, onda nas čekaju nagrade. Od predmeta, do posebnih tetovaža i ožiljaka, unikatnih jedra ili pak bubnjeva. Sve što ostvarimo ostaje nam za stalno, iako je događaj samo privremeni.

Tetovaže i ožiljci su neke od novih opcija, a među njima su i zastavice koje možete staviti na svoj brod, no za sve informacije posjetite službenu stranicu.

Originlana vijest (18/5): Rare je objavio trailer za prvi pravi update za Sea of Thieves, nazvan The Hungering Deep, koji će nam doći na Xbox One i PC 29. svibnja.

The Hungering Deep su definirali kao update srednje veličine, te je prvi od šest koji bi trebali doći ove godine. Trebao bi donijeti neke nove alate, mehanike i nagrade, no neće biti velik kao neki koji nam tek dolaze do kraja godine.

U traileru čujemo priču o strašnoj opasnosti iz dubine, koju su drevna plemena štovala, prinosila žrtve u zamjenu za siguran put po moru, a nisu su našli i način a prizvati je. Što ta opasna beštija je nismo saznali, ali nekako bi mogli nagađati kako je neka vrsta morskog psa, pošto smo ih vidjeli u više navrata u traileru.

Koncem mjeseca ćemo znati o čemu se radi…


One thought on “Sea of Thieves predstavio prvi značajniji update

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.