Stigao nam je prvi DLC za Middle-earth: Shadow of War koji je fokusiran na priču, a uz njega je došlo i ponešto besplatnih stvari koje će nadograditi osnovnu igru.

Blade of Galadriel je ime ove ekspanzije u kojoj igramo kao Eltariel, vilenjačku ranicu koja je poslana u Mordor kako bi sredila Nazgule. Onima koji su igrali igru bit će itekako poznata, pošto je prilično važan lik u baznoj igri, pogotovo za glavnu priču. Usprkos svemu tome, meni je bila prilično bezvezna, slabo definirana i pomalo dosadna kao lik. Ova ekspanzija bi mogla pokrpati neke rupe i dati joj dubinu. Već znamo kako će dobiti nove sposobnosti i opremu, kao što će donijeti i osam novih legendarnih orkova za korištenje u kampanji. Sve to koštat će vas 14,99€ za PC, PlayStation 4 ili Xbox One. Ili je besplatna ako posjedujete Season Pass.

Od besplatnih stvari tu su nove opcije za orkovske kapetane. Kao recimo Tunnel Rat koji im dozvoljava da se ukopaju u zemlju i pozivaju ghulove. Ili Sniper Shot, koji otprilike kaže što možete očekivati. Tremor je za ologe, u kojem zemlja podrhtava, te se građevine urušavaju, kada udare u zemlju. Ili Gift of Treasure koji daje još jedan način kako zaraditi gemove za nadogradnju ili Mirian, in-game valutu (koje sam po završetku kampanje imao puno previše).

Još su tu nadogradnje na Photo Mod, nešto što mnogi vole, a ja ga malo kada koristim. Novi skinovi za Taliona i Eltariel, nova stranica sa statistikama na kojoj ćete lakše pratiti progres kroz igru, te još neke sitnice koje bi trebale poboljšati ionako dobru igru.

Ako niste imali priliku zaigrati Shadow of Mordor, probajte naći vremena. Zašto? Pročitajte u recenziji.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.