Ukrajinski razvojni studio Frogwares najavio je kako će Sherlock Holmes: Chapter One doći na PlayStation 4 do kraja mjeseca, ali je Xbox One verzija otkazana. Ili barem na nedefinirano odgođena.

Krajem prošle godine su prvo odgodili igru, za prvi kvartal ove godine. Nakon što su dovršili verziju za nove generacije, bacili su se u izradu igre za stare generacije. No to je bilo više posla nego što su planirali. No to ih ne bi spriječilo, a onda se dogodio rat. Uz ljudstvo i resurse koje imaju dostupne odlučili su se izdati igru samo za PlayStation 4. I to 28. travnja. Xbox One verzija je na neodređeno odgođena, ako je uopće ikada bude. Svi oni koji su napravili pre-order dobit će povrat novaca.

Taj gubitak (povrat) novaca će se sigurno osjetiti, uz ekonomsku situaciju u kojoj je država. Iako to ne kažu u objavi koju su postavili, nekako je za pretpostaviti kako su došli u situaciju da moraju izdati na jednu platformu kako bi dobili bilo kakve novce. Što vjerojatno znači kako je PlayStation imao bolju prodaju i kako se očekuje da će na toj platformi više zaraditi, ako već moraju izdati samo za jednu. Umjesto da pokušavaju kupiti još koji mjesec da završe obje istovremeno.


One thought on “Sherlock Holmes: Chapter One dolazi samo na PlayStation 4, Xbox One verzija odgođena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.