Bez obzira igrate li League of Legends ili ne mislim kako će vas zanimati novi trailer kojeg je Riot Games prikazao povodom starta sezone 2019.

Cinematic trailer je nazvan Awaken i prikazuje dio heroja kojeg igra ima. Kažem dio, zato što ih je trenutno 143 i bilo bi suludo očekivati kako će se svi naći u videu. Štoviše, dio igrača će kazati kako se dobar dio njih ne može vidjeti niti u partijama pošto trenutno nisu u kompetitivnom stanju. Pjesmu izvodi Valerie Broussard, dok Ray Chen predvodi zvuke violine.

Ranked sezona počinje 24. siječnja, premda ako volite kompetitivnu scenu pojedine lige su već krenule. Čak i ona nama najzanimljivija – LEC ili ti ga League of Legends European Championship. To je nastavak na dosadašnji EU LCS, samo s nekim drugačijim postavkama. Liga je postala franšizna, što znači kako su klubovi kupili mjesto u njoj i ostaju u njoj – nema ispadanja, a jedini način za ulazak u ligu će biti kupnjom nekog postojećeg mjesta ili prilikom proširenja lige.

S vremena na vrijeme ćete moći pročitati o događanjima na LEC sceni koju ću pratiti, a ako me želite pitati nešto o tome u bilo kojem trenu možete to napraviti na twitteru.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.