Ubisoft je kazao kako bi do kraja nove fiskalne godine, to jest do kraja ožujka 2023. godine, trebao izdati Skull and Bones i Avatar: Frontiers of Pandora. Kao i Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Vratimo se u 2013. godinu kada je Assassin’s Creed Black Flag imao zabavnu borbu jedrenjacima u igri. Ubisoft je to odlučio pretvoriti u zasebnu igru, koja je maltene odmah krenula u razvoj. Trebala je izaći 2018. godine, a onda je samo nestala s radara. Kao da je zapula negdje u Bermudskom trokutu. Užasno dugačak i skup razvoj doveo nas je do točke kada nemamo ideje što točno očekivati. Sama činjenica da imamo ideju kada će izaći je prilično iznenađujuća. Pomalo i nestvarna.

Avatar: Frontiers of Pandora je nešto drugačija priča o kojoj se trenutno ne priča. Zato što također nemamo puno informacija, a niti je Avatar kao franšiza nešto vruća onoliko koliko je bila. Od 2009. godine nismo imali film u istoj, no to će se promijeniti u prosincu ove godine kada Avatar: The Way of Water dolazi u kina. To će ponovo stvoriti interes za serijalom, a za pretpostaviti je kako će igrat izaći negdje oko tog perioda.

Vjerojatno ćemo i jednu i drugu igru vidjeti u akciji u skoroj budućnosti, treba nešto pokazati prije samo izlaska. Isto vrijedi i za Mario + Rabbids Sparks of Hope.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.