gotas ivermectina dosis ivermectina tabletas sirve para los piojos ivermectine vente a buon mercato ivexterm will ivermectin kill fleas natural alternative to ivermectin for humans ivermectina para candidiasis how to use ivermectin cream for rosacea

Star Trek Online ove jeseni dolazi na PlayStation 4 i Xbox one, objavio je izdavač igre Perfect World Entertainment.

PC verzija ovog free-to-play MMOa lansirana je prije šest godina (u veljači 2010. godine), u međuvremenu je dobila dvije ekspanzije i 130 epizoda kroz 11 sezona. Sve to dolazi s igrom na konzole.

U igri možete odabrati jednu od tri frakcije – Federacija, Klingonci i Romulanci – dok lika kojeg izrađujete može biti iz neke od preko tridesetak rasa koliko ih trenutno ima. Složite svoj brod i posadu, putujete svemirom, istražujete, a usput posjećujete i neke od ikonskih lokacija iz TV serije. Neki likovi iz serije su također tu, gdje im glasove daju oni koji su ih glumili.

Konzolaška verzija dolazi s poboljšanom grafikom, sučeljem i kontrolama prilagođenim za taj tip igranja, a kompletnu priču možete igrati besplatno, kao i dosegnuti maksimalni nivo koji je trenutno 60.

Za kraj, trailer:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.