Paradox Interactive najavio je kako Stellaris: Console Edition dolazi 26. veljače ove godine za PlayStation 4 i Xbox One.

Bez imalo pretjerivanja, ovo je jedan od naslova kojem se prilično veselim ove godine. Na PC verziji imam preko 100 sati te me jako, ali baš jako zanima kako će igra iz grand strategy žanra izgledati na konzoli. Pošto se tamo taj žanr još nije okušao. Stellaris je izašao 2016. godine, a kao pomoć u izradi port verzije za konzole tu je Tantalus Media, koji je pomogao prebaciti Cities: Skylines na konzole.

Stellaris je SF igra u kojoj krećete u istraživanje svemira prilikom kojeg ćete otkriti kako isti skriva mnoge opasnosti, bogatstva, ali i prijateljstva. Tijekom igre ćete stvarati savezništva, ali i sticati neprijatelje. S jednima ćete trgovati dok ćete druge gledati preko nišana – ili s mosta svemirskog borda u epskim svemirskim bitkama.

U planu su dvije verzije – bazno izdanje koštat će 39,99€ te će sadržavati baznu igru, dok je tu još i Deluxe izdanje koje će biti 20€ skuplje, no uz njega ćete dobiti Plantoids Species Pack, Leviathans Story Pack i Utopia ekspanziju, jednom kada izađu, što bi trebalo biti nedugo nakon izlaska.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.