Dodatne informacije (25. listopad): Mjesec dana bez novih predstavljanja pa sam mislio da su gotova. Nisu. Weles je najnoviji salutor za Thaumaturge, a njegove domene su tajne, iskušenja, bogatstvo i kraljevstvo smrti.

Dodatne informacije (25. rujan): Lelek je najmanji salutor u Thaumaturge, ali je zato neustrašiv. Njegova pjesma donijet će propast svim Witkorevim protivnicima.

Dodatne informacije (14. rujan): Drugi salutor za Thaumaturge je Upyr, koji je Wiktora posjetio još kada je naš junak još bio djete, i od tada je s njime. Samo su te veze nešto slabije nego su bile prije, no sve se to može popraviti. Hoće li?

Dodatne informacije (7. rujan): Predstavljen je prvi salutor za Thaumaturge, to je Bukovac, poznat po svojoj snazi i izgledu od kojeg vam se ledi krv u žilama. Ujedno je manifestacija kazne za neoprostiva djela.

Originalna vijest (31. kolovoz): Došlo je vrijeme kada je Thaumaturge, narativni RPG smješten u Varšavu s početka 20. stoljeća, odlučio predstaviti salutore. Nadnaravna s one granice stvarnosti koja vuku inspiraciju iz poljske mitologije. Mogu vam pomoći u razgovorima, ali i u borbi. Danas je tu samo video koji ih brzinski predstavlja, a idućih tjedana bi trebali vidjeti kratke opise istih.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.