Dodatne informacije (6/4): Dobili smo datum izaska – The Witchood dolazi 12. travnja. Kada se ulogirate u Hearthstone dobit ćete tri besplatna paketa i nasumično jednu legendarnu kartu za neku klasu.

Originalna vijest (16/3): Godina gavrana počinje The Witchwood ekspanzijom. Ako se pitate o čemu govorim, odgovor je jednostavan – Hearthstone.

Dvanaesta po redu ekspanzija za popularnu kartašku igru vodi nas u Gilneas (i okolicu), no ne još. Do dolaska 135 novih karata morat ćemo sačekati do travnja, a baš kao i svaki puta do sada, bit će prilično zanimljivih i novih stvari. Jedna od njih je Monster Hunts, novi mod za solo igranje, no o njemu vam ne mogu puno kazati, pošto detalji još nisu poznati.

Ono što znamo je to da nam dolaze dvije nove mehanike – Echo i Rush. Rush je mehanika uz koju minion može napasti isti krug kada uđe u igru, ali isključivo protivničkog miniona. To ga čini različitim od Charge mehanike koja dozvoljava i napad na protivničkog heroja. Echo pak kaže da odigranu kartu možete odigrati više puta po krugu. Primjera radi, karta koja košta 3 može se odigrati 3 puta ako imate devet mane. Vrlo vjerojatno će biti zanimljivih kombinacija s ovom mehanikom.

U videu ispod su Ben Brode i ekipa predstavili i neke legendarne karte koje se fokusiraju na parnu ili neparnu cijenu karata. Također zanimljiva ideja. Sam video je teško opisati, luckasti stil je nedovoljno dobar opis. Ja ću kazati kako mi je ovo bilo malo previše čudno, daleko od mog ukusa, no Ben je postao poznat po tome što nije pretjerano ozbiljan kada objavljuje nove stvari.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.