Dodatne informacije (10.02): Tjedan dana kasnije, kampanja je skupila preko 1,5 milijuna dolara. To znači kako i službeno dolazi na PlayStation 4. Osim toga, skupljeno je dovoljno za Time Attack mod, kao i za Luka’s First Mission – 2D sidescrolling igru.

Originalna vijest (03.02.): Kada govorimo o ekskluzivnim igrama iz 2013. godine malo tko će se sjetiti The Wonderful 101, Akcijska igra koju potpisuje Platinum Games imala je jednu veliku nesreću, a ta se zvala Wii U.

Šest godina kasnije pojavila se nova prilika za tu igru. Platinum Games je odlučio sam izdavati svoje igre, a prvi takav projekt je remasterirana verzija za The Wonderful 101. To su odlučili napraviti Kickstarter kampanjom. Nema uopće potrebe govoriti da će se to ostvariti ako kampanja bude uspješna, pošto svega nekoliko sati nakon što je kampanja krenula su skupili više od traženog iznosa.

Kampanja je tražila 50 tisuća dolara, a u trenutku pisanja ove vijesti premašili su 400 tisuća dolara. Switch verzija dolazi već u travnju, Steam verziju su otključali na 250 tisuća dolara, dok se PlayStation 4 verzija skriva iza cilja od 500 tisuća dolara. Tempom kojim su krenuli, vrlo vjerojatno će to biti ostvareno unutar idućih nekoliko sati. Što će biti nakon toga? Nije još poznato, no prilično je jasno kako će dodati novi sadržaj u igru, koji će doći kao DLC, besplatan za one koji ulože u igru.

Jedino Xbox One verzija nije spomenuta, a zanimljivo će biti vidjeti hoće li Platinum odlučiti izdati igru i na konzolama generacije koja tek treba doći krajem godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.