Tiny Tina’s Wonderlands danas dobiva svoj prvi DLC imenom Coiled Captors. U njemu igrači pokušavaju osloboditi drevnog boga iz ledenog zatvora.

Put ih vodi u ledom okovanu planinu, točnije u drevne prostorije u njenoj utrobi. Ruševine nekih boljih dana, snijeg i poplavljene prostorije samo su dio scenografije na putu do drevnog boga Chumsa. E da, tu su i kultisti koji ga štuju.

Chums ima četiri forme, te ćete kroz njih morati prolaziti redom. Svaka iduća će biti jača od prethodne, uz nove napade i sposobnosti, i otključavat će se na tjednoj bazi. Uz veliku napomenu, ako poginete za vrijeme dungeona, morat ćete iz početka. A kada i ako porazite sve četiri forme, sadržaj DLCa će biti dodan u Chaos Chamber mod.

Trebam li uopće spomenuti kako sve to dolazi s novim oružjima koja mogu unaprijediti ionako bogati arsenal? Coiled Captors je prvi od četiri planirana DLCa za Tiny Tina’s Wonderlands, još nas čekaju Glutton’s Gamble, Molten Mirrors i Shattering Spectreglass. Dostupni kao dio season passa ili zasebno.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.