Moj tjedan u video igrama nije bio bog zna što uzbudljiv, štoviše mogao bih reći kako je bio prilično dosadan. To i mene malo čudi s obzirom na to kako se radi o prvom tjednu godišnjeg odmora, vjerojatno je dio razloga Gamescom. Evo što sam igrao i u kojoj mjeri:

Hearthstone

Hearthstone Nat Pagle kartaZadnjih dana igram ga na redovitoj bazi, što prevedeno na neki normalan jezik znači ‘igram dovoljno da sredim daily’. Ovog tjedna je to farmanje napokon imalo nekog učinka, kupio sam i prošao četvrto Blackrock Mountain krilo. Bilo je vrlo zabavno i veselim se najavi nove takve avanture, no do tada imam još jedno krilo i nadolazeću ekspanziju ‘The Grand Tournament’. Čekam njen izlazak kako bi odlučio na što potrošiti tih 1620 dusta koje trenutno imam, vjerojatno neku novu legendarnu kartu s obzirom na to kako mi je prioritet skupljati karte, a ne raditi kompetitivne deckove. Dok to čekam moram se zadovoljiti legendarnom kartom koju sam dobio u Brawl boosteru – Nat Pagle se upecao na moju udicu. Uz njega je došao zlatni Starfall i još nešto fora, samo se ne sjećam što. Još za kraj moram reći kako mi je ovaj Brawl bio dosadan.

World of Warcraft

Također na dnevnoj bazi WoW je bio na mojoj mapi što se svodilo na Garrison. Prilično lako kada imaš samo jednog lika, gotov si za manje od pet minuta. Iznimka je bila jedan dan kada sam odlučio ići u PvP, prisjetivši se da u njemu nisam bio od Cataclysme. To je bio čisti mazohizam. Sedam partija, sedam poraza. Osjećao sam se užasno što igram Hordu. Otužno je bilo to što nemam PvP opremu, a bio sam među boljima u timu u svakoj partiji. Bit će zanimljivo vidjeti kako će to izgledati kada napokon dobijem opremu, samo priznajem kako bi ovim tempom moglo potrajati. Uvijek je opcija prestati biti Shadow Priest i prebaciti se na Holy ili Disc, nešto što nisam bio od Wrath of the Lich Kinga.

Heroes of the Storm

Završit ću Blizzardov segment s moba igrom. Odigrao sam jednu jedinu partiju, sredio dva daily questa, naživcirao se zbog toga kako smo igrali i na kraju dobili izgubljenu partiju. Shvatio kako nemam dovoljno zlata na novog heroja i to je bilo to.

League of Legends

Dvije aram partije – dvije pobjede. Morgana i Rengar. O tome ubrzo. Barem sam negdje pobjeđivao.

Far Cry 4 Pagan MinGems of War

Da, igram ovo. Moja mračna tajna, no što ja mogu kada je princip igre zabavan, a ja sam dobar u njoj – čak imam i svoj guild. Odradio sam samo pet mapa s blagom i sve skupljeno dao guildi.

Far Cry 4

Ljetni dani su super za Far Cry igre, koje zaista volim. Bojim se pričati što je sve bilo zato što je od moje sačme stradalo dovoljno ljudi kako bi mogao biti na listi negdje uz IS, luk i strijela propucali su dovoljno životinja da bi me svi članovi PETE gledali kroz snajper. Da stvar bude gora, sve to sam kombinirao, osvojio sam outpost tako da sam poslao divlje životinje na njih dok sam ja u daljini gledao kako se situacija odvija. I da, po ovim vrućinama lijepo je biti u planinama, makar one bile samo virtualne.

To je to za ovaj tjedan, vidimo se iduće nedjelje s novim pričama.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.