Stigao je tjedan u kojem sam uspio dodati nešto novo u svoj repertoar igranja, premda se dosta naslova i dalje ponavlja. Ima tu i nešto mračnih tajni, s jednom ćemo krenuti, s drugom završiti.

Heroes of Might and Magic 3

Nedavno je GOG.com imao 75 postotni popust na ovaj klasik uz kojeg sam (kao i mnogi moji prijatelji) odrastao, premda ću nostalgično reći kako je dvojka bolja, samo zbog količine vremena koju sam proveo uz nju. Imam HoMM 3 u već nekoliko izdanja, jednom kolekcionarskom kompletu, kao i onaj apsurdno siromašnoj HD verziji povodom 15 godina koja uopće nije dobra, no zašto ne imati dobro optimiziranu GOG.com verziju? Koliko god volio ovu igru, postoji jedna tajna vezana uz nju – nikada nisam završio njenu kampanju. Činjenica koja me opsjeda poput duha u ukletoj kući. Vrijeme je da to napokon odradim, s čime sam ovog tjedna krenuo. Za sada se to svelo samo ja jednu odigranu misiju, no i to je početak.

Hearthstone

Kreće standardni Blizzard blok. Ovaj tjedan je bio super konstruktivan. Skupio sam 700 zlatnika za zadnje BRM krilo, kupio ga i prošao (osim heroic verzija, nije mi se dalo igrati s njima pošto nema nagrade koja odgovara potrebnom trudu). Ne vjerujete? Slika vam je ispod. Zašto to nisam sačuvao za 7 boostera nadolazeće ekspanzije? Odgovor na to pitanje vjerojatno stiže idući tjedan, uvjeravam vas kako je razlog dobar. Uvid u ekspanziju dobili smo ovaj tjedan uz brawl, bio je dovoljno zabavan da sam uz pomoć njega sređivao daily questove – sreća me htjela pa sam ih mogao odraditi u njemu.

Hearthstone BRM kraj
Blackrock planina je pala!

World of WarCraft

Ulogirao sam se kako bi sredio Garrision, i to čak ne svaki dan. Mislim da svega tri ili četiri dana tijekom tjedna.

Heroes of the Storm

Vidjevši obavijest kako mogu dobiti besplatnog heroja ulogiravanjem u igru ako posjedujem Diablo III (a posjedujem), to sam i učinio. Kada sam već bio tamo odigrao sam jednu partiju. O njoj me je sram pričati koliko je loše prošla za moj tim. Pravit ću se da se nikada nije dogodila.

Diablo III

Dobio sam jedan paragon level. Ili dva? Nisam siguran koliko je bilo u tih pola sata igranja. Čekam novu sezonu krajem mjeseca, tada ću nabiti Monka na level 70 – jedina klasa koju još nemam maksano.

League of Legends

Odigrao jednu Aram partiju sa Ziggsom i dobio. Vrijeme je za pokretanja Aram ruleta!!! Što je to? Vidjet ćete ubrzo.

League of Legends Ziggs

Far Cry 4

Nikako završiti, a toliko sam blizu kraju. Preko 90% kompletne igre sam prošao (statistika iz igre koja broji sve one gluposti koje morate skupljati). Uživam u svakoj sekundi, pogotovo od kada sam izbacio luk i strijelu i dodao sjajno modificiran snajper. Pew pew. Stavio bih vam svoje statistike, no ne mogu se ulogirati na stranicu.

Gems of War

Dosegnuo rank 1 u areni, skupio dosta za novo oružje svom liku (koje mi se čini znatnim poboljšanjem) i ulogiravao se kako bih pobrao dnevne nagrade.

Gryphon Knight Epic

Igrao sam svega nekoliko minuta pa nemam neki dugačak komentar, bit će idući tjedan.

Nešto-o-čemu-ne-smijem-govoriti

Eto te tajne koju sam spomenuo. Malo antiklimaksno, zar ne? NDA je nezgodna stvar, a ja to svaki puta poštujem. Kada budem smio nešto reći, bit ćete prvi koji će saznati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.