Za razliku od prethodna dva tjedna kada sam članak pisao u nedjelju navečer, već granično s ponedjeljkom, ovotjednu epizodu pišem u subotu. Cijelog tjedna nisam imao baš vremena za igranje, a taj lajtmotiv se nastavlja, nedjelja mi je rezervirana za jednu fešticu povodom jednog diplomiranja. Zapravo je zanimljivo kako baš u tjednu kada sam malo igrao imam zanimljive priče.

Hearthstone

Hearthstone RhoninVeć sam se mentalno pripremio na kukanje i pisati o tome kako se prekida moj niz od jedne legendarne karte u tjednu. Ali to razmišljanje je bilo sve do petka popodne. U četvrtak sam igrao brawl, premda ne volim one koji se ponavljaju, ovaj s portalima mi je super zabavan. Sudbina je htjela da taj dan imam čak tri hunter dailya – šest partija, samo jedan poraz. No otvaranje boostera prošlo je loše. Došao je petak, trebao sam ostvariti pet paladin pobjeda, opet ista brojka – šest partija pet pobjeda dovoljno kako bih kupio još jedan booster. A onda sam shvatio kako ću imati puno posla prilikom otvaranja boostera, na račun mi je stiglo onih 50 boostera koje je tu trebalo doći za potrebe recenzije. Bio sam presretan, nisam to očekivao, čak sam potpuno zaboravio na to. Trajalo je otvaranje, dobio sam tri legendarne, dva puta Rhonina i jednom Skycap’n Kragga. U konačnici to je značilo dovoljno dusta za kraftati još jednu legendarnu. Izabrao sam na temelju nostalgije i ljubavi prema liku Illidana.

World of Warcraft

Uspio sam! Skupio sam legendarni prsten i time sam po prvi puta uspio završiti legendarni quest prije nego je izašla nova ekspanzija. Prilično sam ponosan na sebe, napravio sam to bez pomoći guilde, samostalno, isključivo trudom i patnjom kroz LFR i pug raidove. Uspio sam dosegnuti i 60 exalted reputacija, a iduće što je na listi ciljeva je skupiti 150 mountova – trenutno sam na 145. Sve u svemu, vrlo zadovoljavajući tjedan, zasigurno najbolji kraj ekspanzije od Wrath of the Lich King dana.

Zombie Vikings

Nadao sam se kako ću ovaj tjedan dovršiti i napisati recenziju, no nisam stigao. Kako se igra bliži kraju to više do izražaja dolazi nedostatak co-op suigrača (jednog ili više njih). Na momente frustrirajuće, pogotovo kada jedan nivo prolazite 50 minuta, a onda kada ste pred njegovim krajem vas pogodi bug zbog kojeg morate ugasiti igru i ponovo pokrenuti. Neću samo prigovarati, bilo je i vrlo zabavnih momenata, o čemu ćete čitati u recenziji. Moram još napomenuti kako će ovi zombiji ostati u povijesti mog igranja:

Gems of War

Nakon skoro mjesec dana ulogirao sam se u igru, odigrao jednu mapu i to je bilo to. Idući tjedan ću imati više vremena, kako će lista idućeg tjedna biti zanimljiva…


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.