Trudimo se da tjedno igranje bude u utorak, najkasnije u srijedu, no ovog puta zvijezde su se poklopile, naljutile bogove Olimpa i sve je krenulo suprotnim putem – nizbrdo. Zato ovotjedna epizoda (koja govori o tome što smo prošli tjedan igrali) dolazi u petak popodne. Uz veliko zakašnjenje to je i velika isprika – idući tjedan će biti ranije.

Pavle:

Stellaris

Istraživao sam svemir, osvajao planete, porobio vlastiti narod i krenuo ratovati unatoč tome što sam pacifist, zato što je diplomacija u igri trenutačno beskorisna. Koliko god da je zabavno osvajati i porobljavati svijetove sa mekušcima, mislim da ću se strpiti još koji patch ili pričekat koju ekspanziju kako bi mid/late game imao smisla.

Caves of Qud

Uspio sam ostati bez obje ruke i lica. I nakon što sam pričekao da regeneracija napravi svoje, vratio sam se do neprijatelja koji me tako osakatio i ubio ga. Zatim uzeo svoje lice s poda i stavio ga natrag na glavu (iako je regeneracija učinila svoje pa sam sada imao dva lica!). Šteta što u igri nema još nekakav Sanity kao atribut, bilo bi zabavnije. Ali ionako sam umro ubrzo nakon toga. Kao što je mnogo drugih likova umrlo, obično na kraju od nečeg što nisam očekivao. Kao kada sam igrao pametnog lika koji slaže turrete, i onda je turret odlučio probuditi beštiju koju nije smio probuditi pa sam umro. Ili kada sam igrao psionica pa je došao moj zli brat blizanac iz druge dimenzije i ubio me. Ako je igra već sada ovakva, zanima me što će biti kada izađe iz Early Accessa.

Caves of Qud screenshot

Red Dead Redemption

Stellaris i Caves of Qud su mi većinu vremena oduzeli, ali uspješno sam stigao u Meksiko i usput obavio još koju misiju dok sam tamo bio.

League of Legends

Ništa previše ovdje za napisati – dvije partije ARAMa, dvije pobjede. Ali novi Taric na ARAMu je zabavan.
Vedran:

Uncharted 4: A Thief’s End

Glavna igra koja mi je trošila vrijeme ovog tjedna bila je najnoviji nastavak Uncharted serijala. Trudio sam se što je moguće prije proći igru kako bih napisao recenziju, a pri tome ne kompenzirajući. Uživao sam u svakoj sekundi igre, emotivno bio vezan uz veliko finale priče koja se gradila čitavo desetljeće uz trenutno najljepšu grafiku na tržištu. I dalje mi je dvojka najbolji nastavak igre – kada bih samo jednu igru koju je Naughty Dog napravio mogao ponijeti sa sobom na pusti otok to bi bila dvojka, iako je četvorka vrlo blizu tome.

World of Warcraft

To doba mjeseca je stiglo – farmanje golda za token. Do kraja tjedna sam napravio sjajan posao, premda ne dovoljno sjajan kako bih u njemu kupio token. Malo je iritantno kako cijena tih tokena raste iz mjeseca u mjesec – prvog sam platio manje od 40 tisuća, ovog ću platiti oko 90 tisuća.

Hearthstone

Hearthstone AnomalusKoličina vremena koju tjedno provedem u njemu ovisi o tome koliko je Brawl dobar, a ovaj je bio dobar, možda čak i najbolji do sada. Ideja je bila super – vaš deck čine samo dvije karte i trebate napraviti što je bolju kombinaciju. Ono što ga je činilo posebno je to što ste nakon što su pokazane kombinacije s obje strane mogli znati tko će dobiti meč, a samim time uštedjeti dosta vremena. Ako mislite kako je vaša kombinacija dobitna nastavite igrati, ako ne, samo predate i krenete u novu partiju. Brzo, efikasno, zabavno. Mislim kako ćemo ovaj format vidjeti još koji put – samo ovog puta s više od dvije karte. Sredio sam svaki daily kojeg sam imao te kupnjom karata dobio jednu legendarnu – nisam baš oduševljen njom, al’ bolje išta nego ništa.

StarCraft II

Uz najavu novog patcha otišao sam probati dio igre u kojeg nisam utrošio puno vremena – co-op misije. Malo me žalosti što ih ranije nisam igrao zato što su zabavne i gušt ih je igrati, barem u slučaju kada imate protivnika koji zna igrati. Potpuno je iritantno kada vaša jadna vojska je jedina koja pokušava obraniti napade, dok suigrač nema niti jednu jedinu jedincu. Te usprkos svim gubitcima i dalje imate više nego on – zato što on radi… nešto. Kada bih dobio takvog suigrača misija je propala, kada sam dobio jednog koji je igrao kako spada i na hard težinama je bilo relativno lagano.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.