Pavle: Ovog tjedna tjedna samo dvije igre, a i od te dvije samo u jednoj sam proveo vremena. PS3 je ostao zanemaren, nažalost. Ali opet, igrao sam što sam htio, i zadovoljan sam s tim.

Caves of Qud

Nisam ovog tjedna proveo toliko vremena u Qudu, ali sam uspio umrijeti još par puta između igranja GW-a. Nažalost, još uvijek nisam došao dalje od Golgothe, previše vremena provodim u drugim krajevima (gdje onda i umrem), i zadnji lik mi je uspio dospjeti dosta daleko da bi na kraju umro u ruševinama nakon što je u jednoj sobi naletio na dva chaingun turreta i jedan rifle turret. Ali više sreće drugi put, valjda, ipak je to roguelike tako da i očekujem da će biti puno umiranja i puno novih likova.

Guild Wars 2

Igra koja mi je većinu vremena ovog tjedna uzela. Otišao jedan dan malo u WvW, i na kraju skoro svaku večer proveo tamo, što sa random grupama što u guild raidu. Skupio dovoljno Proof of Heroicsa da skroz otključam Tempesta (pošto s Elementalistom provodim najviše vremena u WvW-u) i veoma sam zadovoljan s njim, nakon toga otključao Dragonhuntera da s njim malo SPvP igram, i užasno se osjeti razlika novih specijalizacija naspram starih baznih klasa. Ne znam da li mi se toliko posrećilo s mečevima il što, ali većinu partija sam dobio bez imalo problema, iako se naravno uvijek zalomi tu i tamo da se naleti na igrače koji kao da ne znaju što treba raditi uopće. Još sam otključao i Reapera i probao i njega u SPvP-u, i još više zadovoljan s njim nego Dragonhunterom. Ostale specijalizacije me ne zanimaju toliko tako da mi se za njih ne žuri, iako planiram uskoro sve imat otključano. Također, imao sam previše sreće s lootom, 2 ascended armor chesta (sada mi Elementalist ima sav ascended armor, a ništa od toga nisam craftao, sve dropovi) i 3 ascended ringa (koji su manje bitni jer ascended jewelrya imam već dosta, ali svejedno, nisam očekivao toliko ascended dropova u tako malo vremena).

Guild Wars 2 Jarl

U WvW-u je bilo najviše loota, osobito tokom jedne velike borbe u SM-u u kojoj su sva tri servera bila prisutna, zbog čega je došlo do takvog skill laga da praktički nisam mogao ništa osim autoattacka radit. Na kraju smo SM mi osvojili, ali to je u cijeloj priči bilo najmanje bitno, borba je bilo ono zašto su svi bili tamo. Iako, maknut protivnički Waypoint od tamo je uvijek dobro za napraviti.
Vedran: Ovotjedna tema bila je igranje prijenosnih konzola, ponajprije Vite. Puno sam morao putovati javnim prijevozom pa kada nisam čitao knjigu, vježbao sam prste i njihove reflekse, ali prije toga, blok Blizzardovih igri.

World of Warcraft

Skupio sam token. Sada sam miran idućih 30 dana. Ma koga ja lažem? Već sam krenuo farmati gold za idući token. Imam osjećaj kako mi se trenutno igranje svodi samo na to – skupiti za token kako bih idući mjesec mogao igrati kako bih ponovo mogao skupljati za token. I da, zahvala kolegi iz guilde koji mi je posudio zadnjih 500 golda kako ne bih morao igrati dodatnih pola sata. Hvala mu.

Hearthstone

Odigrao sam samo toliko kako bih dobio ovotjedni tavern brawl. Cijela ova co-op ideja mi je super, ali toliko je RNG da iritira. Puno je bolje igrati s nekim koga znate, a ne ići igrati s nepoznatom osobom – bez komunikacije teško je planirati neke combo poteze. Na sreću dobio sam iz trećeg pokušaja.

Diablo III

Odlučio sam odvojiti jednu večer kako bih boostao prijatelja, igrali smo nekih dva, dva i pol sata. Skupio je nešto opreme i podosta levela. Bilo je zabavno i sigurno ćemo to jednom ponoviti. Nekako mi je sve to znak kako me sezona 6 čeka u nekom trenutku.

Diablo 3 kovo jr

Pokemon X & Y

Ulogirao sam se kako bih dobio još jednog legendardnog Pokemona kojeg Nintendo daje svojim igračima. Dobio sam dva. 🙂

Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Prije par mjeseci (u prosincu prošle godine) krenuo sam igrati Rocketbirds, no nisam ih dovršio. Odlučio sam početkom tjedna ispraviti tu nepravdu. Ostala mi je zadnja trećina koju sam sredio u relativno brzom roku. Neću reći da je riječ o vrhunskoj igri, ali je riječ o itekako zabavnoj. Neki elementi su mi se jako svidjeli, pogotovo glazba (iako mi takav stil nije baš omiljen). Morat ću odigrati nastavak.

Severed

Čim sam završio instalirao sam igru o kojoj ću napisati nešto više u recenziji. Jeste da ću kasniti s njom (izašla je prije mjesec dana). Toliko mi je bila dobra da sam morao skupiti platinum trofej u njoj. Igrao sam je toliko da me je doslovno ruka boljela, a jagodica na prstu ponekad bila užarena od količine povlačenja po ekranu.

Severed

Switch Galaxy Ultra

Treća igra koju sam na Vitu instalirao je ova. Tek sam počeo, više o njoj idući tjedan.

FIFA 16

Nabrijavanje na Euro počinje. Barem na dobar nogomet kada nisam siguran koliko će naša repka daleko dogurati. Zato se nisam previše zamarao time, igrao sam ženski nogomet, najbolji mod kojeg FIFA 16 ima. Ne razumijem zašto mnogi nisu spremni niti probati jedan meč ženskog nogometa… To me žalosti…


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.