Kada me netko pita zašto sam smanjio količinu sadržaja na 227gamingu, svim odgovorim istim odgovorom – posao mi je počeo uzimati previše vremena pa sam moram negdje kompenzirati. Koliko god je to bila teška odluka, bila je potpuno nužna. Zbog posla kojeg radim i njegove dinamike ima dana kada ne radim ništa, a ima dana gdje se budim i odlazim na spavanje s poslom uz sebe. Takav je bio ovaj tjedan, zato je ovotjedna kolumna prilično reducirana u sadržaju. Igrao sam svega tri igre, i to kroz tjedan dana možda sve zajedno pet sati.

World of Warcraft

Igrao sam samo kako bih skupljao mountove i tjedan završio na 149 komada, samo mi jedan fali za achievement i onog koji on donosi. Kao vrhunac tjedna moram izdvojiti to što sam dobio Ragnaros mounta, bio sam sretan kao malo dijete kada se to dogodilo. Nisam kao Haiki (kolega iz guilde) koji ga je dobio onog dana kada je naša guilda prvi puta ubila ovog vatrenog diva.

Ovo bi bio moj novi mount da izgleda bolje u shadowformu.
Ovo bi bio moj novi mount da izgleda bolje u Shadowformu.

Hearthstone

Ulogirao sam se samo jedan dan, sredio tri dailya odjednom igrajući onaj dosadni brawl. Možda bih našao još vremena da je brawl bio zanimljiviji. No nije i drago mi je što je gotov, nisam ništa propustio. Baš kao što u onda dva boostera koja sam kupio nisam dobio ništa vrijedno spomena.

Endless Legend

Jedna od najboljih strategija na poteze unazad nekoliko godina nedavno je dobila novi DLC imena Shadows. Nova rasa, nova mehanika i još sati zabave. Steam kaže kako sam do sada na Endless Legend od njegova izlaska utrošio preko pedeset sati. U ovom pohodu to je možda sat vremena, došao sam do svega tridesetog kruga, a ako ste ikada igrali neku 4x igru znate kako u početku sve ide brzo i nije toliko vremenski iscrpljujuće. Nisam uspio stvoriti niti dojam o novoj frakciji, premda je ideja o kupovanju tehnologije za dust (novac) sjajna. Više o tome idući tjedan u kojem ću (držim fige) imati nešto slobodnog vremena.


2 thoughts on “Tjedno igranje – Radni tjedan

    1. Da, još ga igraju, i igrat će ga u godinama koje dolaze.

      Oni su pohranjeni na hard disku, možda ih u nekom trenutku prilagodim za stari sistem i vratim. Možda…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.