Torchlight 3 nam dolazi ovog ljeta na Steam, najavio je Echtra Games, studio koji potpisuje igru.

To je samo dio vijesti, a onaj glavni dio kaže – Torchlight Frontiers projekt je nakon alfa testiranja doživio preinake, od poslovnog modela, pa da o imena, tako da će se sada zvati Torchlight 3. Po pitanju poslovnog modela, serijal se vraća korijenima, to znači da ćete kupiti igru i ona je vaša. Linearna kampanja kroz poglavlja, mogućnost igranja van mreže, uz pristup svom sadržaju koji je izašao. Odbacili su free-to-play model koji je originalno bio u planu.

Echtra Games je preuzeo razvoj serijala, nakon što je Runic Games ugašen u studenom 2017. godine. Predvodi ga Max Schaefer, suosnivač Runic Gamesa koji je napravio prve dvije igre u serijal. U YouTube video kazao je kako su tijekom razvoja igra shvatili kuda žele ići po pitanju razvoja igre. Nakon silnih razgovora unutar studija i komentara koje su dali alfa testeri, postalo im je jasno koja treba biti nova direkcija igre. Torchlight Frontiers je trebao izaći krajem prošle godine, a sada su nam kazali kako dolazi u ljeto ove godine, na Steam.

Najavili su nam tri od četiri klase, Dusk Mage koji koristi svijetlo i tamu u svojim magijama, Forged je robot koji će biti pun naoružanja te Railmaster koji gradi prugu za svoj vlak u kojem ima naoružanje. Četvrta klasa će biti naknadno najavljena. Torchlight 3 će imati svoj poznati hack and slash stil, ubijanje protivnika, skupljanje opreme, ali i još par sitnica. Recimo gradnja utvrde, korištenja relica ili pak korištenje i opremanja ljubimaca.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.