Ako ste jedan od onih koji je odbrojavao do izlaska Total War: Three Kingdoms, pogotovo sada kada je do izlaska manje od mjesec dana, jedna loša vijest. A ta je da ćete zbog odgode morati pričekati sa tim odbrojavanje još neko vrijeme.

Sega i Creative Assembly su najavili kako će dvanaesta po redu (trinaesta ako brojimo prošlogodišnju Sagu) igra Total War serijala (i gdje ne brojimo spin-offe) izaći 23. svibnja, umjesto dosadašnjeg datuma koji je bio 7. ožujak. Objavu nam je donio Rob Bartholomew, brand direktor u Creative Assemblyu, putem službene web stranice. Kazao nam je manje-više standardne stvari – igra je kompleksna, trebamo još vremena kako bi sistemi bili na razini na koju su fanovi serijala navikli, a sve to dodatno vrijeme će nam itekako dobro doći da ispravimo bugove i dodatno poliramo igru.

Three Kingdoms nas vodi u Kinu trećeg stoljeća, u period kojeg poznajemo baš pod tim imenom. Igra će krasiti dobro poznati Total War stil, no ovog puta uz dva prilično različita moda. Jedan standardni, baziran na povijesnim podatcima, i jedan fiktivni, u kojem generali su veći od života, bazirano prema klasiku iz 14. stoljeća – knjizi Romance of the Three Kingdoms.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.