Total War Warhammer me privlači kao medu košnica puna meda, svaki puta kada vidim igru ona izgleda bolje nego prije. Čak i ovog puta kada su pokazali Dwarfove, rasu koju vrlo vjerojatno neću igrati, bez obzira na njihove impresivne brade.

Trailer kojeg nam danas donose pokazuje borbu između Dwarf i Orcova. I to u podzemlju. Dobro ste me čuli! Idemo ispod zemlje.

Zvijezda trailera je High King Thorgrim Grudgebearer (probajte to tri puta brzo izgovoriti) koji ima ogromnu knjigu (Great Book of Grudges) u koju zapisuje imena svih onih koji su se zamjerili bradonjama. Nekako mi se čini kako u njoj ima puno orcovskih imena.

Ili bi ih trebao zvati urkovima poradi promijene imena u novoj fantasy inačici popularne igre na ploči Warhammer Age of Sigman. Elfovi su sada Aelfs, dok je Ogres postao Ogors. Debilna imena kako bi Games Workshop mogao staviti licencu na njih i to nekako naplatiti. Tako mi kaže prijatelj Saša, on bi to znao puno bolje napisati. Možda ga nagovorim da svoje (negativne) misli stavi na papir za vas.

Jesam li rekao kako me Total War Warhammer privlači kao medu med?


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.