Ubisoft planira imati vrlo jaku postavu za iduću fiskalnu godinu. Plan im je do travnja 2021. godine izdati 5 naslova iz top franšiza.

U financijskom pozivu kojeg su uputili dioničarima kazali su kako će tri doći u zadnjem kalendarskom kvartalu (od listopada do kraja prosinca), dok će dvije biti u prvom kvartalu kalendarske 2021. godine. Isto tako su nam i rekli koje su to tri igre: Watch Dogs Legion, treći nastavak hakersko hipsterske franšize koja nas ovog puta vodi u London; Gods & Monsters, open world igra smještena u drvenu Grčku; te Rainbow Six Quarantine, co-op fokusirana igra iz popularnog serijala.

Nisu kazali kada koja od njih izlazim, tako da su dvije igre još nepoznanica. Skull & Bones je bio izostao, dok su potvrdili kako Beyond Good & Evil 2 nije ta. Glasine kažu, kako su te dvije igre novo poglavlje Assassin’s Creed serijala, ono u kojem bi trebali biti vikinzi, o kojem se već dugo priča. Dok je peti naslov izgleda nova iga iz Far Cry serijala. Šestica ili još jedan spin-off na peticu? Ako je suditi po povijesti serijala, šestica je puno sigurnija oklada.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.