Dodatne informacije (26. kolovoz): Došao nam je još jedan video za Age of Empires 4 u kojem tim govori o tome koji su bili problemi prebacivanja komandi na kontroler za Xbox. Kako su postavili neke stvari kako bi tranzicija prošla bez problema.

Originalna vijest (22. kolovoz): Age of Empires 4 postao je dostupan za Xbox konzole u obliku Anniversary Edition izdanja. Malo manje od dvije godine od dolaska na računalo dolazi na konzole.

Jedna od glavnih stvari je kompletna optimizacija igre za konzolu, točnije za kontroler. Napravljeno je za kontroler specifično sučelje i novi tutorijal dizajniran kako bi ga mogli igrati. Ili ako vam je draži miš i tipkovnica, možete i njih priključiti na svoju Xbox konzolu pa igrati na taj način. Baš kao što dolazi i PC podrška za gameplay.

Dolaze 4 kampanje sa 35 misija, razvučene kroz 500 godina ljudske povijesti. Sve za sada dostupne civilizacije, online multiplayer. Drugim riječima, sve što ste očekivali. A uz predstavljanje bio je i teaser za nadolazeću Age of Empires 4 ekspanziju na kojoj rade. Nisu rekli ništa više od toga.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.