Rim zove. Jeste li ste spremni odazvati? Pitanje na koje će morati odgovoriti Age of Empires 2: Definitive Edition igrači, pošto će 16. svibnja dobiti Return to Rome ekspanziju za PC i Xbox.

Povratak u Rim je zapravo povratak u prošlost, pošto je ideja ovog DLCa donijeti stvari iz prvog nastavaka Age of Empires serijala u igru. Kao što je 17 civilizacija, neke od njih iz prvog nastavka, neke nove kao Vijetnamci zbog popularnosti igre u toj zemlji. Tu su onda i tri kampanje, koje vas vode na kampanje Sumerana, Makedonaca i naravno Rimljana.

Za kraj, kao što možete vidjeti u traileru, je nešto zvano D3. To je mod igranja koji je razvojni tim odlučio uključiti, koji je nastao unutar zajednice kako bi se smanjila rush taktika u samoj igri. Očigledno je ista bila previše korištena i nije se sviđala onima koji žele malo dulje i više taktičke partije. Šteta što više razvojnih timova na taj način ne podržava svoje igre. Ako vam se sviđa najavljeno, preorder je dostupan.

Veoma dobri dani za sve Age of Empires fanove. Dvojka dobiva podršku u svom ‘reizdanju’, četvorka je prilično dobro pozicionirana. Nekako mislim kako će se razvojni trend nastaviti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.