Dodatne informacije (8. svibanj 2023.): Došao je dan s kojim je stigla Knightfall nadogradnja za MMORPG Albion Online. Ispod možete pročitati što sve dolazi, dok na linku možete naći patch notes.

Dodatne informacije (4. svibanj 2023.): Još jedan video za Albion Online. Ovog puta vezan je uz nadolazeći dungeon nazvan Knightfall Abbey, jedan u kojem su obitavali vitezi i koji je bio fokusiran na viteške vrline. Danas su tamo ostaci tih viteza, a nagrade za poraziti ih su vezane uz te viteške vrline. Dungeon dolazi s patvcem 8. svibnja, uz to smo dobili najavu za novi idući veliki patch na kojem razvojni tim radi.

Originalna vijest (27. travanj 2023.): Stigao je novi video u kojem se prikazuju nove stvari koje dolaze u Albion Online. Set nadogradnji je nazvan Knightfall i treba odmah kazati da se ne radi o idućem većem poglavlju koji donosi hrpu novog sadržaja. Puno veći fokus je na poboljšanje sadržaja koji već postoji i stvaranju novih prilika u samom igranju. No i nekih stvari, kao novi dungeon, o kojem su nam rekli da će idući puta govoriti.

Patch je trenutno dostupan na testnim serverima, a kada prođe taj period postat će dostupan u igri.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.