Dodatne informacije (21. listopad): Stigao nam je još jedan video za igru Indika. U njemu direktor igre Dmitry Svetlov govori o svojim stavovima vezanim uz zemlju iz koje je – Rusiju. Njegovom stavu o ratu protiv Ukrajine i o tome kako je igra kritika društva i pravoslavne crkve koja je isprepletena s istim.

Još trebate znati da je 10 od 14 članova razvojnog tima Odd Meter napustilo Rusiju i otišli u najveći grad Kazahstana – Almati. Preostali članovi tima nisu mogli napustiti zemlju iz privatnih razloga.

Originalna vijest (19. listopad): 11 bit studios i Odd Meter predstavili su novu igru nazvanu Indika. Trebala bi doći iduće godine za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Opis igre kaže kako je glavna junakinja časna sestra, radnjom smještena u alternativnoj Rusiji kasnog 19. stoljeća. Ona je ponizna i poslušna, marljiva i predana religiji, no nekako će krneuti na otkrivanje same sebe uz prilično čudnog suputnika – samog vraga. Psihološka avantura je neki opis igre, dok je sam trailer neka vrsta psihodelije. Zanimljiv koncept i meni osobno prilično čudno predstavljanje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.