Dodatne informacije #3 (4. kolovoz 2022.): Doctor Strange ja najnoviji lik predstavljen za Marvel’s Midniht Suns. Njegova uloga će biti puno više na tome da pomogne drugima, ali ne brinite, i ona će moći raditi ogromnu štetu protivnicima.

Dodatne informacije #2: (24. srpanj 2022.): Spider-man je dobio čast biti treći predstavljeni lik. Njegov fokus bit će na korištenje premdeta iz okoliša, kako za sebe, tako da namjersti stvari za druge superjunake koji su s njime na misiji. Bilo kao zaklon, bilo da nekoga tresne u glavu s njima.

Dodatne informacije (20. srpanj 2022.): Stiglo nam je novo predstavljanje superjunaka za Marvel’s Midnight Suns. Danas je na redu Iron Man, Tony Stark u svome metalnom ‘ljubimcu’. Njegov gameplay se jako veže u mehaniku korištenja karti, koja je osnova igre. Ideja je da on pojačava karte koje bi trebao maknuti iz ruke. Sve da u nekom trenutku napravi devastirajuće napade. Neke karte čak nemaju limitaciju koliko jače mogu postati.

Originalna vijest (11. srpanj 2022.): Firaxis je započeo seriju predstavljanja likova za njihovu nadolazeću taktičku RPG (tako je barem klasificiraju) kartaški baziranu igru Marvel’s Midnight Suns. Jednu u kojoj na Xcom način upravljate Marvel superjunacima kao bi pobjedili Lilith. Prvi predstavljeni lik je, a tko drugi nego, Captain America. Njegov gameplay se, čudna li čuda, dokusira oko štita. Kako za blokiranja tako i za probijanje protivničke obrane.

Marvel’s Midnight Suns na rasporedu je 7. listopada ove godine za PC, PlayStation i Xbox platforme, dok će Switch verzija doći nešto malo kasnije.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.