No Man’s Sky ide dalje. Usprkos problemima koje imao prije pet i pol godina, prilikom izlaska, trud i rad je bio jači, tako da danas imamo osjetno bolju i kompleksniju igru. Idući korak u tom razvoju je Outlaw update.

Možete pretpostaviti po samom imenu kako će biti nešto van granica zakona. U ovom slučaju to je opcija da postanete svemirski pirat. Uz to dolaze promjene koje će poboljšati borbe u svemiru. Brodovima će se lakše upravljati, vizualni efekti za oružja, štitovi za neprijateljske letjelice koji će se moći onesposobiti.

Dolazi i nova klasa brodova – Solar Starship, a kako će postojati želja igrača da se nabavi isti, broj brodova koje možete spremiti povećan je na devet. Uz to su još neke promijene u umjetnoj inteligenciji i što će sve ista moći. Outlaw je već dostupan za igru, a ispod u traileru možete vidjeti kako to izgleda. No Man’s Sky je igra koju bi ponovo trebao probati, pošto nisam vidio kako izgleda sa svim tim pohvalama o kojima se govori, vidio sam samo stanje u kojem je bila u kolovozu 2016. godine kada je izašla.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.