Čekanje je gotovo, stiže nam Warhammer 40,000: Dawn of War 3, objavili su Sega i Relic Entertainment.

Neću reći da najava dolazi kao neko veliko iznenađenje – zadnjih nekoliko tjedana Relic nam je slao naznake kako se nešto sprema, uključujući i činjenicu da je prethodna igra u serijalu (iz 2009. godine) nedavno dobila novi DLC. Dawn of War serijal je na svoj put krenuo 2004. godine, tada pod THQ imenom. Kada su oni propali, Sega je otvorila novčanik i kupila prava na igre koje radi Relic, Dawn of War i Company of Heroes.

Za sada nemamo nikakav gameplay video, pa čak niti screenshote, imamo samo trailer i riječi producenta igre Stephena MacDonalda koji kaže kako će igrači voditi elitne heroje i velike vojske s masivnim jedinicama.

Glavno pitanje koje će fanovi igre imati vezano je uz izgradnju baze – nešto što je prvi nastavak imao, a drugi nije – ona se vraća. Od frakcija vidjeli smo tri, vrlo vjerojatno sve igrive: Space Marines, Eldar i Orks.

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 izaći će na PC 2017. godine, a za one kojima se ne čeka toliko dugo do neke Warhammer igre, 24. ovog mjeseca izlazi dugo očekivani Total War: Warhammer.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.