CD Projekt Red je najavio kako će Witcher 3: Wild Hunt ekspanzija (ili DLC ako vam je tako draže) Blood and Wine izaći zadnjeg dana ovog mjeseca.

Druga plaćena ekspanzija bit će ujedno zadnji sadržajni dodatak kojeg će hvaljeni RPG dobiti, nakon njega razvojni tim se okreće idućem projektu – Cyberpunk 2077. Osim dvije plaćene ekspanzije Witcher 3 dobio je još 16 besplatnih DLCova, neki od njih kozmetički, neki od njih s konkretnijim sadržajem. No ovo ne znači kompletan kraj podrške igri – updejtovi će se i dalje nastaviti ovisno o potrebni.

Cyberpunk 2077 je i dalje velika nepoznanica. Do sada smo dobili jedan trailer za igru, a po svemu sudeći nećemo je dobiti prije kraja iduće godine. Osim toga razvojni tim ima još jedan veliki projekt u planu. On bi trebao vidjeti svijetlo dana tek tamo 2021. godine, trenutno možemo samo nagađati o čemu je riječ – nova Witcher igra, Cyberpunk nastavak ili novi IP su tri glavne opcije koje padaju na pamet. Možda nam ovogodišnji E3 da neke odgovore.

Budućnost za Witcher serijal nije poznata. Možda je Wild Hunt bio njegov zadnji nastavak, a možda se studio u budućnosti vrati u taj životopisan svijet. Vrijeme će pokazati…


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.