World of Warcraft Legion, šesta po redu ekspanzija za dugovječni i popularni MMORPG, dolazi nam 30. kolovoza. Taman nakon godišnjeg odmora i putovanja po Jadranu dolazi vrijeme za putovanje po virtualnim prostranstvima Azerotha, točnije putovanje na Broken Isles.

Tamo će vas čekati vojska neprijatelja, ponajprije demona (pri tome ne mislim na političare na vlasti) koje ćete trebati poraziti. A za poraziti će vam na raspolaganju biti nova artifakt oružja, bazirana prema nekim legendarnim oružjima iz Warcraft povijesti. Novi maksimalni nivo bit će 110, što je za deset više nego do sada. Bit će tu još stvari, kao devet novih dungeona, dva raida, novi PvP sistem progresa…

Cijena svega toga bit će 44,99 € za standardnu verziju, 15 eura više za digitalnu kolekcionarsku verziju koja donosi bonuse u sve Blizzardove igre. Ako napravite preorder imat ćete priliku ranije zaigrati novu Demon Hunter klasu. Koliko ranije je to za sada nije poznato. Osim toga bit će još dostupna i fizičko kolekcionarsko izdanje – još skuplje i s još više sadržaja.

Za kraj, moram staviti svoje osobno mišljenje (i trailer). Igrat ću Legion zato što već dugo igram World of Warcraft, ali sam itekako svjestan da svaka nova ekspanzija ima manje sadržaja od prethodne i to me zabrinjava, ali ne čudi s obzirom na to da se radi o preko deset godina staroj igri. Ne bih imao ništa protiv da je cijena sukladna tome, pogotovo uz igru koja i dalje ima model pretplate (živjeli tokeni), te smatram kako bi 30 € bilo puno prikladnija cijena.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.