IO Interactive službeno je predstavio Hitman 2, koji dolazi na PlayStation 4, PC i Xbox One 13. studenog ove godine. Baš kako su ‘glasine’ kazale.

Hitman 2 je direktan nastavak na Hitmen igru iz 2016. godine, pričom nastavlja točno tamo gdje je prethodnik stao, uz jednu veliku razliku – odbacuju epizodnu strukturu. Igra će od prvog dana imati pravu priču, a dobit će jednako podršku nakon izlaska kao i prethodnik, to znači kako se Elusive Targets misije vraćaju, kao i još neke stvari.

Agent 47 će ići diljem svijeta kako bi obavljao zadatke, u traileru vidimo Miami, gdje je došao na zadnji dan Global Innovation utrke. I baš kao što u traileru vidimo, tako ćemo i igri moći, srediti metu na mnogo različitih načina. U ovoj misiji (pretpostavka je da bi je mogli vidjeti u igrivom obliku na E3 s obzirom na to koju količinu informacija su kazali) moramo srediti oca i kćer, Sierru i Roberta Knox, kako ih nazivaju tech barune.

Uz sva oružja i najavljeni poboljšani stealth sistem, Agent 47 i dalje ima snajper, koji će biti fokus Sinper Assassin moda – online co-op moda za dva igrača. No isto tako ćete ga moći igrati i solo. Stone i Knight će biti dva lika za taj mod. Stone može pucati kroz zidove, dok Knight ima shockwave municiju, što daje taktičke opcije. A kako bolje pokazati taj mod nego zasebnim trailerom?

Osim toga, Sniper Assassin će biti dostupna odmah za sve one koji preorderaju igru, tako kaže razvojni tim.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.