World of Warcraft potencijalna ekspanzija

Danas u 18:00 po našem vremenu Blizzard će predstaviti novu World of Warcraft ekspanziju. Osim što ćete moći pročitati što je bilo, stavit ću vam i live stream kako bi mogli uživo gledati njeno predstavljanje.

Blizzard je prilično dobar kada treba čuvati informacije o World of Warcraft ekspanziji, barem do dva dana prije predstavljanja kada krenu pristizati informacije koje su se mnogo puta pokazale točnima. Jedna takva se i sada pojavila, samo jedna slika s pogledom na početni ekran igre.

U lijevom gornjem kutu možete vidjeti ime ekspanzije – Eye of Azshara, a na ekranu možete vidjeti ribe što upućuje na to da se radi o podvodnom svijetu. Prije nego što krenem dalje po informacijama koje sam iskopao napomenut ću kako postoji mogućnost da je slika lažna.

Informacije koje sam iskopao (također ne moraju biti istinite) kazuju kako ćemo dobiti Demon Huntera kao novu klasu te čak dvije nove rase – High Elfove za Alliance te Nage za Hordu. Ako se ovo drugo pokaže točnim skakat ću od sreće. Level cap bi trebao ostati na istoj brojci, što mi zvuči malo čudno pošto niti jedna ekspanzija nije to napravila, a glavni protivnik ekspanzije bi mogao biti Sargeras, što mi isti zvuči nategnuto pošto bi on trebao predstavljati sam kraj igre – bivši titan koji je šef svega demonskog i zlog.

Koja su vaša mišljenja o idućoj ekspanziji? Ostavite svoj komentar ispod.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.