EA i DICE najavili su novu igru u popularnom FPS serijalu – Battlefield 1. Ime malo zvuči čudno s brojkom 1 na kraju, pošto je serijal tu skoro 15 godina, no ideja je u novom početku serijala zbog rata u koji je smješten.

I dok je novi Call of Duty otišao u svemir, Battlefield se vratio u prošlost. Vrijeme radnje će biti Prvi svjetski rat, ogroman rat koji nije bio ni približno zastupljen u video igrama kao onaj koji se dogodio 25 godina kasnije.

Vozila su uvijek bila veliki dio Battlefield DNA, a ovog puta ćemo imati priliku voziti neke od prvih modela aviona, stare tenkove, u traileru čak vidimo i konje (za sada nisu službeno potvrđeni kao igrivi), baš kao i naglasak borbe prsa o prsa, kao recimo udarac lopatom u glavu ili korištenje oštrice na bajuneti.

Što se tiče lokacija, one bi trebale biti raznolike, pošto se rat događao posvuda, i dok će igra imati kampanju, kompletan naglasak bit će na kaotičnom multiplayeru koji godinama oduševljava fanove serijala.

Battlefield 1 dolazi 21. listopada za PC, PlayStation i Xbox One, dok će za potonju platformu biti dostupna malo ranije, barem za one koji su pretplatnici EA Access usluge.


2 thoughts on “Najavljen novi Battlefield

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.