U intervju za službeni Dungeons & Dragons Youtube kanal iz Larian studija su kazali kako ne isključuju opciju da će Baldur’s Gate 3 dobiti DLC.

Po internetu se znalo vidjeti informacija kako igra neće imati DLC, što je izjava izvučena iz konteksta. Kazano je kako prilikom razvoja igre da nemaju u planu isti, samo tada igra nije izašla i nije ostvarila višestruko veću popularnost nego što je studio očekivao. Uz takve rezultate, nije nerazumno očekivati da im DLC bude na pameti.

To ne bi bilo lagano izvesti, ali ne bi bilo ne neizvedivo. Isto tako to ne bi značilo da bi isti bio end-game sadržaj. Pogotovo što su tu postavili maksimalni nivo na 12 zato što se na kasnijim nivoima otključavaju puno jače sposobnosti koji itekako dovode balans svega u pitanje.

Studio radi na nečemu novome, a mislim da se nitko ne bi začudio ako u budućnosti dobiju priliku napraviti četvrti nastavak Baldur’s Gate serijala. Isto kao što se nitko ne bi trebao začuditi ako vidimo više licenciranih Dungeons & Dragons igri u budućnosti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.