Uz sva E3 zbivanja evo jednoga koje nije vezano uz njega. Razvojni studio Remedy oglasio se preko svog bloga kako bi kazao mnogo zanimljivih stvar, uključujući i onu kako ih ove godine neće biti niti na E3 niti Gamescomu.

Kazali su kako i dalje namjeravaju podržavati svoj zadnji uradak Quantum Break u mjesecima koji dolaze, te da je novi update na putu. Iduća njihova želja je napraviti više igri, a kako bi to izveli njihov studio sada ima dva razvojna tima. Prvi razvojni tim radi na potpuno novoj Remedy igri u suradnji s novim partnerom, dok je drugi tim tek u ranoj fazi jednog koncepta koji bi u budućnosti trebao postati igra.

Ipak, morali su rastužiti fanove i kazati kako niti jedan od ta dva projekta nije Alan Wake igra. Trenutno se radi na drugim stvarima, no istodobno se istražuju mogućnosti kako bi se ispričala još koja Alan Wake priča, čak i u nekim drugim medijima.

Potencijalni Quantum Break nastavak? O tome nisu govorili, moguće da je ovaj drugi projekt upravo to. Isto tako ne vjerujem niti u novi Max Payne, prodali su prava na igru te osim ako ih Rockstar ne angažira, to neće biti izvedivo. Lako je moguće kako ćemo vidjeti dva potpuno nova IPa.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.