Prema najnovijim informacijama iz industrije, Star Wars Knights of the Old Republic remake je u velikim problemima te je odgođen na neodređeno vrijeme.

Aspyr na igri radi već tri godine, a razvoj nije ni približno tamo gdje je trebao biti. Toliko da nisu mogli napraviti ono što u industriji zovu ‘vertical slice’, za Lucasfilm i Sony, do kraja lipnja. Vertical slice je dio igre (demo) koji pokazuje sve važne aspekte kako bi se prosudilo o stanju igre. To ne mora biti savršeno, ali mora pokazati neku direkciju. Izgleda kako su art direktor i dizajn direktor igre platili glavom te više ne rade na projektu.

Bloomberg govori kako u studiju nisu vjerovali u 2022. kao vrijeme izlaska. Ono što je puno poražavajuće je činjenica da su mislili da je puno realističnije 2025. godine. Ne, nije tipfeler. Kompletan rad na projektu je stopiran, a Embracer grupa sada mora napraviti neki potez. Nagađanje je kako će Saber Interactive, koji je prvobitno bio priključen projektu, kompletno preuzeti projekt na sebe.

Izgleda da je Aspyr uzeo puno veći projekt nego što su mogli prožvakati. Pošto je Star Wars Knights of the Old Republic remake daleko najveći projekt kojeg su preuzeli na sebe. Što to znači za igru? Nemamo pojma. Službeno nije otkazano, ali je prilično jasno da to neće doći ove godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.