State of Decay 2 napokon ima datum izlaska. Igra koju potpisuje Undead Labs izaći će za Windows 10 i Xbox One 22. svibnja ove godine.

Zombie survival RPG bit će u open world obliku i imat će co-op za do četiri igrača, dok će radnjom biti smješten 18 mjeseci nakon prvog nastavka igre. Pratit će preživjele iz napuštenog izbjegličkog kampa u američkom gradiću.

Originalni State of Decay izašao je za Xbox Live Arcade u lipnju 2013. godine i vrlo brzo se je pokazao uspješnim s preko milijun prodanih primjeraka. Koncem godine došla je na PC, no kako joj je Microsoft izdavač, tu je stalo sa širenjem po platformama. Na valu tog uspjeha najavljen je nastavka igre na E3 2016. Ponovo smo je vidjeli godinu dana kasnije na toj konferenciji, no i dalje bez datuma izlaska. Sada ga napokon znamo.

State od Decay 2 će biti dostupan u dvije verzije. Standardna, koja će koštati 29,99€ te Ultimate Edition izdanje koje će biti 20€ skuplja. Za to ćete dobiti Independence Pack i Daybreak Pack DLCove (niti jedan nema datum izlaska), priliku krenuti igrati 4 dana ranije, te primjerak State of Decay: Year One Survival Edition izdanja za Xbox One.

Dobra je stvar kako kupnjom na jednoj platoformi dobivate pristup i na drugoj, a isto tako, igra će biti dio Xbox Game Pass ponude.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.