Sony je najavio kako Uncharted: Legacy of Thieves Collection dolazi 28. siječnja na PlayStation 5. Sadržavat će Uncharted 4 i Lost Legacy.

Ako posjedujete barem jednu od te dvije igre na PlayStationu 4, moći ćete dobiti spomenutu kolekciju za 10 dolara. Veoma zanimljiva opcija nadogradnje, pogotovo što kažu da vrijedi i za fizičke kopije. Jedina iznimka je ako posjedujete Uncharted 4 preko PlayStation Plus pretplate.

Zanimljiva odluka je i ta da neće biti multiplayer moda. Zato će biti tri grafička moda. Fidelity ide na 4k vizuale uz 30 fps, Performance cilja na 60fps, dok će Performance+ ciljati na 120fpsa pri 1080p rezoluciji. Isto tako će doći još neke PlayStation 5 opcije, kao 3D audio, poboljšano vrijeme učitavanja i prilagođeno vibriranje.

U nekim državam će se uz kupnju kolekcije dobiti kupon za nadolazeći Uncharted film, koji bi se trebao početi prikazivati 18. veljače. Hrvatska nije među tim zemljama, barem za sada.

Uncharted 4 nedavno je najavljen i za PC. Trebao bi doći početkom 2022 godine, za sada izgleda kako spomenuti datum neće biti datum kada će izaći za PC. Za pretpostaviti je kako bi to najavili zajedno s ovim, a nisu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.