Five Nights at Freddy’s World je RPG spinoff u popularnom serijalu. Njegov kreator kaže kako će to biti veća igra od prethodnih, kako neće biti horor i kako neće biti peti numerirani nastavak serijala. Ovo zadnje je vjerojatno najbolja vijest vezana uz ovo.

World of Tanks dolazi na PlayStation 4, a dobra vijest je ta što nećete trebati PS Plus za njegov multiplayer. To je ipak free-to-play igra.

Nintendo je najavio kako će se njihov Direct nastaviti u skoroj budućnosti. Točan datum nisu rekli. Nakon što je Satoru Iwata preminuo nije bio niti jedan Direct. Hoće li se na prvom takvom pojaviti i novi Nintendov predsjednik?

TellTale je najavio kako 13. listopada stiže prva od njihovih pet epizoda za Minecraft Story Mode. Krajem mjeseca sve to dolazi u fizičkom obliku.

Zaboravite na GTA V single player DLC, izgleda da je kompletan fokus na Online verziji igre. Svojedobno su rekli kako imaju nešto u planu, ali nikada nisu ništa službeno najavili. Šteta, još jedna pljačka bi bila sjajan dodatak ionako sjajnoj igri.

I dok čekamo Portal 3, ili bilo koju Valve igru koja ima broj tri, pogledajte kako napraviti Portal tematsku sobu za klinca.

Rainbow Six Siege doći će na tržište s 11 mapa, igrive po danu ili noći. Dobro…

Evo kako izgleda kada Spike Lee dobije priliku raditi s NBA 2k serijalom.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.