Paradox Interactive je najavio odgodu za Prison Architect 2. Zatvorska simulacija ima 7. svibanj kao novi datum izlaska. Razlog je standardan – razvojnom timu Double Eleven treba dodatnog vremena kako bi pronašli sve probleme i dodatno optimizirali igru. To znači d govorimo o odgodi od četrdesetak dana, pošto je originalno igra trebala izaći krajem ovog mjeseca.

Nastavak hitra iz 2015. godine napravit će korak u novu dimenziju. Ideja nove igre je prelazak u 3D. Naravno, tu će biti i neki novi sistemi za odnose zatvorenika i još hrpa novih stvari, ipak govorimo o nastavku koji dolazi za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Očigledno Paradox ne želi ponoviti pogrešku koju su napravili uz Cities Skylines kada se se držali datuma iako su bili komunicirali kako igra nije spreman i da nekih stvari neće biti. No to je ipak korak više – problem nedovršenog sadržaja. Ovdje govore samo o poliranju. Nadamo se da Prison Architect 2 neće imati zatvorske pobune jednom kada izađe. Ili da će imati – one u igri.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.