Prije 15 godina umro je Kiyan Prince. Možda ćete se pitati tko je on i zašto je to važno. To sam se i ja pitao kada sam vidio informaciju, a onda sam odlučio malo istražiti. Pošto nisam znao zašto netko tko je umro prije 15 godina postaje igrač virtualnog nogometa, u sklopu (još uvijek) ovosezonske FIFA igre.

Kiyan je bio veoma talentirani nogometaš koji je nastupao za QPR, no njegov život okončan je prerano, kada je probao prekinuti tuču u školi. Uz nož u srce umro je dva sata kasnije i nikada nije dobio priliku postati profesionalni nogometaš. U njegovo ime osnovana je zaklada, pa po istoj nogometni stadion na kojem igra QPR danas nosi svoje ime.

EA je uz suradnju s njegovom obitelji, uz slike koje je imao, kontaktirao studio Framestore koji je radio na Avengers: Endgame, kako bi napravili projekciju njegova izgleda. Kako bi izgledao danas, s 30 godina, da se njegov život nije prerano ugasio i da je postao profesionalni nogometaš.

On je od danas dostupan za PC, dok će od sutra biti dostupan za Xbox i PlayStation platforme u sklopu Kick-off i karijere. Kroz Ultimate Team bit će dostupni neki predmeti vezani uz njega, kao recimo 04/05 QPR dres inspiriran zakladom koja nosi Kiyanovo ime.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.