Call of Duty ovih dana ima razloga za slavlje. Njihov Warzone je premašio 100 milijuna igrača, a upravo kreće  i treća sezona u kojoj će Verdansk izgledati znatno drugačije – nakon to ga pogodi nuklearka.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1384582733830176769

Možete voljeti ili ne voljeti, ali Warzone je zauvijek promijenio Call of Duty. 100 milijuna igrača o tome govori. Dio razloga zašto ih je toliko je i zbog činjenice što je besplatan, a ono što mene veseli je činjenica kako se u tom aspektu Activision napokon odlučio nastaviti kontinuitet. Što i dalje možete igrati s likovima iz prošle i ove igre, a nadam se i iduće – čime su počeli ono što su sve MMO igre radile godinama.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1385311513418768386

Verdansk je nastavio putem kao i mnogi Battle Royali prije njega, odlučio je tu platformu iskoristiti za pričanje neke priče. Često ta priča nije pretjerano zanimljiva, i češće je više u okolišu nego na samoj priči, zato je zanimljivo kako je nakon nuklearke grad otišao u prošlost – što nećemo dobiti njegovu postapokaliptičnu verziju, iako je vjerojatno kako nas i ona čeka negdje u budućnosti, nego njegovu verziju iz 1984. godine. Što puno više odgovara vremenu u kojem je Black War Cold Ops smješten.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.