Vikend dolazi, a vi nemate ideje što bi igrali? Možda vam besplatan vikend kojeg Cities: Skylines ima pomogne u odabiru.

Igra je trenutno potpuno besplatna za igrati preko Steama do nedjelje, a ako vam se svidi, dan dulje će biti aktivan popust od 75%. To znači da za 6,99€ možete ugrabiti baznu igru, ili po cijeni od 55,44€ (s popustom od 54%) možete ugrabiti kompletan paket koji sadržava sve do sada izašlo za igru, uključujući i pet ekspanzija.

Tko zna što bi bilo da 2013. godine SimCity nije imao katastrofalan start. Paradox je tada (napokon) dao finskom razvojnom timu Colossal Orded zeleno svijetlo za izradu city builder igre. Nekoliko godina kasnije igra ima svoju PlayStation 4 i Xbox One verziju, dok SteamSpy kaže kako ima preko 4 milijuna prodanih primjeraka na računalu.

Igra svakako zaslužuje pažnju i barem malo vašeg vremena. Uz sve dostpune modove, kojih ima preko sto tisuća, možete napraviti grad kakav god želite. Od raskrižja pa do spomenika koje želite dodati u grad, recimo jedan moj grad je imao kip USS Enterprisea. Ako se pitate kojega, onda je klasifikacija NCC-1701, ili možda bolje kazati Kirkov. I to je samo jedna od stvari koju možete raditi. Umjetno jezero? Žičara koja povezuje planinu, koju sam sagradio sa svom zemljom iz tog jezera, i centar grada? Nema problema. Mali seoski grad? Samo mašta je granica.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.