Bio je vrlo zanimljiv dan (neki bi rekli i sudbonosan) uz sve informacije koje su pristigle za Destiny 2. Dobili smo pogled na novi trailer (prvi video), naznake priče, gameplay video (koji je u sklopu kompletne konfernecije, oko 23. minute), mnoge informacije, PC verziju i jedan veliki ali…

8. rujan bit će datum izlaska igre, ali ne i za računalo. PC korisnici morat će čekati neko (za sada) nedefinirano vrijeme kako bi na svojoj platformi dobili igru. Potez kakav u ovoj industriji više ne čudi, puno više čuđenja izazvala je činjenica kako će za računalo biti dostupan isključivo preko Blizzard aplikacije (koja se do nedavno zvala Battle.net). Kako im je Activision krovna organizacija taj potez ne treba čuditi – EA je već davno napravio isto uz Origin.

Sve prikazano izgleda sjajno, trailer je bio vrhunski, gameplay isto tako, no tijekom prezentacije bilo je stvari na koje sam kolutao očima. Kada je krenula priča o raidovima i kako je 50% ljudi probalo raidove. Što pak znači kako druga polovica nije, ponajprije zato što igra nije imala sistem koji bi im to omogućio (onaj jedan moj pokušaj je završio prilično dobro, iako ići preko web stranice pa nekoga dodavati na listu prijatelja je prilično naporan proces kojeg nisam htio ponavljati). Ovog puta bi trebali dobiti svojevrstan sistem, ili barem u neku ruku pošto nije klasičnog tipa, pošto i dalje ustraju u tom socijalnom aspektu (za kojeg su po meni napravili puno premalo u prvoj igri). To i dalje stvara problem mnogim igračima – onima koji nemaju ništa protiv igranja s nasumičnim ljudima.

PvP će postait 4 na 4. Imat ćemo nove lokacije. Svaka od klasa će dobiti novu završnu sposobnost (koje sve izgledaju odlično). I još ponešto, no uz sve to, nikada nisam imao dojam da dobivamo neku pravu revoluciju nego samo nadogradnju za već postojeću igru. Imao sam dojam kako je mogao biti DLC ili možda u WoW maniri – ekspanzija.

Ipak, Destiny 2 me zanima. Usprkos svim mana, prva igra je imala kvalitetu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.